Concert pascal
MOPAN Suceava

Sezon de excepție pentru echipele de handbal masculin juniori ale CSU din Suceava. Clubul universitar sucevean a reușit să câștige medaliile de aur la juniori II, medaliile de argint la juniori II și ieri, din nou medaliile de argint la juniori I.

În faza grupelor, CSU din Suceava a trecut cu 48-20 de CSM Medgdia, cu 34-26 de Potaissa Turda și cu 37-21 în fața celor de la CSM Focșani.

În semifinale, CSU din Suceava a trecut cu 30-26 de CSM București. În marea finală CSU din Suceava a pierdut în fața grupării Poli Timișoara cu 32-36. Felicitări jucătorilor, antrenorilor, părinților și tuturor celor care s-au implicat în acest proiect sportive.

CSU din Suceava s-a bazat la turneul final pe următorul lot de jucători: Dragoș Podovei, Florin Sîrghie – Daniel Stanciuc, Alexandru Reuț, Bogdan Niculaie, Adi Hreceniuc, Codrin Radu, Andrei Rață, Codrin Dascălu, Cătălin Zarițchi, Ștefan Armanu, Sorin Grigore, Claudiu Stejar, Ionuț Fetcu, Alexandru Focșăneanu, Matei Tancău și Florin Drăgoi-David. Kinetoterapeut: Mihai Vornicu. Antrenori Petru Ghervan, Vasile Boca, Ioan Tcaciuc și Bogdan Șoldănescu.

(Adi PÎRGARU)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava