Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipele de handbal juniori II ale cluburilor CSU Suceava și LPS Suceava s-au remarcat la ”Cupa Fulgilor de Nea”, cel mai puternic turneu din România organizat în pauza de iarnă la această categorie de vârstă. La competiția găzduită de clubul Potaissa Turda, CSU Suceava s-a clasat pe primul loc, iar LPS Suceava pe locul 3.

CSU Suceava, locul 1 în Seria F a Campionatului Național, a avut un parcurs perfect la cea de-a șaptea ediție a Cupei Fulgilor de Nea. În faza grupelor, jucătorii pregătiți de Ioan Tcaciuc au învins Avatar Brașov cu 39-34, Romanați Caracal cu 44-33 și LPS Bihorul Oradea cu 58-30. În finală, universitarii s-au impus în fața gazdelor de la Potaissa Turda cu 31-29, la pauză 15-15. CSU Suceava a primit și trei premii individuale. Alexandru Haluca a fost desemnat cel mai bun portar, Nicolas Zăpodianu cel mai bun pivot, iar Alexandru Radu a fost goalgheterul competiției.

O evoluție remarcabilă la turneul de la Turda a avut și echipa Liceului cu Program Sportiv Suceava. Jucătorii antrenați de Adi Mitrea au câștigat bronzul la Cupa Fulgilor de Nea, după ce au învins în finala mică gruparea Avatar Brașov 34-25, la pauză 19-14. În grupe LPS Suceava a înregistrat două victorii, 34-33 cu Poli Timișoara și 37-34 cu LPS Târgu Mureș, și o înfrângere, 31-45 cu Potaissa Turda. Suceveanul Robert Ungureanu a fost desemnat cel mai bun centru al turneului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava