La sfârșitul săptămânii trecute, Sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă”, din cartierul Obcini, a găzduit un puternic turneu amical de handbal rezervat juniorilor I. Competiția, intitulată Cupa „Tinerelor Talente”, a adunat la start patru dintre cele mai puternice echipe din țară. Este vorba de CSU din Suceava, câștigătoare anul trecut a titlului național la juniori II, iar în momentul de față lider autoritar în Seria A a campionatului național de juniori I, CSM Focșani – locul 2 în Seria B, CSM București – liderul seriei C și Potaissa Turda – ocupanta locului secund în Seria E.

Formația gazdă, antrenată de Vasile Boca, a arătat o formă foarte deosebită cu o săptămână înainte de reluarea sezonului official câștigțnd toate meciurile din program. Locurile următoare au fost ocupate, în ordine, de CSM Focșani, CSM București și Potaissa Turda.

„Competiția a fost una foarte echilibrată, cele 4 echipe participante fiind de valori apropiate. Toate jocurile disputate au avut calitate, fiind și extrem de spectaculoase. Ne bucurăm ca am fost gazda unui turneu atât de puternic și că oaspeții noștri au plecat satisfăcuți de la Suceava. Vreau să mulțumesc pentru implicare echipelor participante, precum și conducerii Școlii Gimnaziale ,,Ion Creangă” din Suceava, doamna director Luminița Martiniuc constituind un sprijin permanent în bunul mers al activităților noastre”, a declarat antrenorul Vasile Boca.

Rezultatele înregistrate în cadrul turneului de la Suceava:

CSM Focșani – CSU din Suceava 26-38 (12-21)

CSM București – Potaissa Turda 33-32 (16-18)

CSU din Suceava – Potaissa Turda 38-29 (20-16)

CSM Focșani – CSM București 34-31 (17-13)

CSM Focșani – Potaissa Turda 34-32 (18-15)

CSM București – CSU din Suceava 33-40 (16-22)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava