Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, LPS Suceava a participat la Ploiești la primul turneu semifinal al Campionatului Național de handbal masculin pentru juniori II. Formația suceveană pregătită de profesorul Răzvan Bernicu a făcut parte din grupa a III-a alături de echipele CSȘ Galați, CSȘ Ploiești și CSȘ Alexandria.
Tinerii jucători suceveni au început bine turneul ploieștean învingând în prima partidă formația gazdă cu scorul de 25-21. Cu moralul la cote mari, LPS Suceava a reușit să câștige și al doilea meci cu 22-21în fața celor de la CSȘ Galați. Ultimul joc a fost unul mai lejer pentru suceveni deoarce au întâlnit gruparea care avea zero puncte înainte de această rundă, CSȘ Alexandria. Scorul meciului LPS Suceava – CSȘ Alexandria a fost 37-21.
În urma acestor trei succese, LPS Suceava s-a calificat la cel de-al doilea turneu semifinal de pe primul loc al clasamentului final al grupei a III-a.
Echipa de juniori II de la LPS Suceava a mizat la acest turneu pe următorii jucători: Fica, Babiuc, Andreescu – Gabinat, Pintilei, I. Muntean, T. Muntean, Vizitiu, Cozorici, Bejan, Rusu, Stanciuc, Chirilă, Niculică, Păstru, Lazoreac, Lăzurcă și Logofătu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava