Concert pascal
MOPAN Suceava

Toate echipele sucevene înscrise în Campionatele Naționale de handbal masculin pentru juniori I și II au început cu dreptul sezonul competițional 2019-2020. Foarte interesant este faptul că în seria A la juniori I, LPS Suceava, antrenată de Iulian Dugan, o are ca adversară directă pe CSU Suceava, pregătită de Ioan Tcaciuc. Alături de formațiile sucevene din seria A mai fac parte CSU Focșani, LPS Iași, LPS Roman, LPS Piatra Neamț, LPS Vaslui, CSȘ Galați și CSM Bacău.
În prima etapă de campionat, CSU Suceava a câștigat disputa cu eterna rivală LPS Piatra Neamț cu 33-28, în timp ce LPS Suceava s-a impus cu 37-35 în fața celor de la LPS Vaslui. În etapa a II-a LPS Suceava va evolua pe terenul celor de la LPS Iași, iar CSU Suceava va juca la Focșani.
Și la categoria juniori II, CSU Suceava se duelează cu LPS Suceava alături de CSM Bacău, LPS Iași, LPS Vaslui, LPS Roman, LPS Botoșani și LPS Piatra Neamț. În prima rundă de campionat, LPS Suceava, avându-l pe Adi Mitrea antrenor a câștigat cu 29-24 pe terenul celor de la LPS Vaslui, în timp ce CSU Suceava a învins-o la scor, 39-23, pe LPS Piatra Neamț. În etapa a II-a CSU Suceava merge la Roman, iar LPS Suceava va juca acasă cu CSM Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava