Concert pascal
MOPAN Suceava

Ultima etapă din campionatul Ligii Naționale de handbal masculin este una cu mare emoție pentru echipa CSU din Suceava. Pentru formația gazdă victoria este esențială pentru a evita un baraj de promovare sau menținere în primul eșalon valoric.

”Știm cu ce ne luptăm, am urmărit echipa din Buzău la ultimele meciuri de campionat și am pregătit surprize. Știm că linia lor de 9 metri este redutabilă și vrem să fim pregătiți. Noi avem un singur jucător străin, georgianul Kbilashvili, față de sportivii proveniți din fost Iugoslavie, care sunt la echipa oaspete. Ne bazăm pe sprijinul suporterilor suceveni, grozavi tot timpul, și cu echipamentul în alb să dominăm acest meci esențial” a declarat antrenorul secund al CSU din Suceava, Bogdan Șoldănescu.

Meciul dintre CSU din Suceava și HC Buzău, care va avea loc sâmbătă, de la ora 18:30, este unul de excepție în care se vor întâlni două echipe de același calibru.

”Va fi un meci dificil, însă eu sunt convins că ne vom descurca cu publicul sucevean alături. Nici nu concep alt rezultat decât victoria în duelul cu buzoienii” a menționat și portarul Darius Makaria.

Meciul dintre CSU din Suceava și HC Buzău va fi arbitrat de o brigadă clujeană  formată din cuplul clujean, Badiu –Barbu. Pentru a fi la ”curent„ cu meciul dintre CSU din Suceava – HC Buzău trebuie să menționăm faptul că președintele echipei oaspete este un fost arbitru de ”bază” din campionatul României.

 

Etapa a XVI-a programează meciurile:

CSM Bacău – Poli Timișoara

Potaissa Turda – Dinamo

Minaur Baia Mare – CSM Oradea

CSM Constanța – CSM Odorheiu Secuiesc

CSM București – Steaua

CSM Vaslui – CSM Focșani

CSU din Suceava – HC Buzău

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava