Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU din Suceava a început anul 2022 cu două victorii de senzație. Întâi a învins-o pe Poli Timișoara, pe teren propriu, pentru ca apoi să treacă în deplasare de CSM Bacău după o primă repriză de vis.

În etapa a XVI-a, sucevenii au trecut de băbățeni cu 31-26. Fără Sadoveac și cu Fenici puțin ghipsat, timișorenii nu au putut face față elanului echipei gazdă care s-a descurcat foarte bine deși a fost lispită de aportul unor jucători ca Roșu, Lăzurca sau Cemal Kuthahya.

CSU din Suceava a gestionat perfect ultimul sfert de oră de meci și s-a impus în final cu scorul de 31-26, un rezultat care o propulsează până pe locul 9 în clasament, peste linia roșie a zonei retrogradării.

CSU din Suceava: Grigoraș, Makaria, Duman – Balazs (6 goluri), Tîrzioru (5 goluri), Stanciuc (5 goluri), Juverdianu (4 goluri), Kbilashvili (4), Furak (2), Lupu (2), Ştefan (1), Loic (1), Dascălu (1), Szasz, Bologa și Urda. Antrenori: Petru Ghervan, Bogdan Şoldănescu și Iulian Andrei.

Așa cum s-a anticipat de altfel, sucevenii au spus că în cazul în care vor repeat prestația din jocul cu Timișoara la Bacău, nimic nu le va putea sta în cale. Previziunile s-au adeverit și CSU din Suceava a câștigat la Bacău cu 35-28.

Dacă cineva se uita doar la scorul din prima repriză rămânea șocat și s-ar fi întrebat dacă Sandu Iacob joacă în teren cu juniorii, dar nu cei mari, cei mici. La pauză scorul meciului CSM Bacău – CSU din Suceava a fost 5-17! La fel cum ne-a obișnuit în ultima perioadă, portarul Grigoraș a fost fenomenal.

Chiar dacă s-au mai pierdut, cum era și normal, în repriza secundă, bucovineni nu au avut cum să lase să le scape victoria, la final tabela arătând 35-28 în favoarea lor.

În clasament CSU din Suceava a urcat până pe locul VIII având 18 puncte. În runda a XVIII-a, în sala ”Dumitru Bernicu” din Suceava va sosi CSM București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava