Concert pascal
MOPAN Suceava

Formațiile Steaua București și CSU Suceava s-au întâlnit în prologul etapei a XVI-a a Ligii Zimbrilor. Echipa gazdă, aflată într-o situație dificilă în clasament, s-a montat serios pentru această întâlnire, pe care a câștigat-o la final cu 29-22. La pauză, bucureștenii aveau un avantaj de patru goluri, scor 14-10.

Cel mai bun marcator al universitarilor a fost Alex Dascălu, care a înscris 5 goluri din tot atâtea aruncări.

CSU Suceava: Darius Makaria (8 intervenții), Dragoș Podovei, Mihai Merlă – Alex Dascălu (5 goluri), Botond Balazs (4), Răzvan Gavriloaia (3), Alexandru Bologa (3), Vencel Csog (3), Bogdan Mănescu (1), Andrei Bruj (1), Cosmin Lupu (1), Cătălin Zarițchi (1), Adrian Tîrzioru, Pavel Loic, Alexandru Focșăneanu.

În continuare, în decurs de doar două zile, pe 16 și 18 februarie, formația antrenată de Bogdan Șoldănescu va susține două jocuri, la Timișoara, împotriva celor de la Politehnica. Primul meci va conta pentru runda cu numărul XVII a Ligii Zimbrilor, în vreme ce următorul se va disputa în cadrul turului întâi al Cupei României.

După trei partide în deplasare, sucevenii vor reveni în fața propriilor suporteri în ziua de vineri, 23 februarie, pentru un duel de gală, în campionat, împotriva celei mai bune echipe din România, Dinamo București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava