Concert pascal
MOPAN Suceava

Handbaliştii de la CS Universitatea Suceava vor pleca la începutul săptămânii viitoare la Vatra Dornei, acolo unde vor efectua un stagiu centralizat de pregătire care va dura zece zile. Deocamdată ei se antrenează la nivel local şi efectuează obişnuita vizită medicală.

Luna viitoare este rezervată meciurilor de verificare, CSU Suceava urmând să găzduiască în perioada 8-10 august o nouă ediţie a Memorialului “Mihai Mironiuc”. La turneul din acest an fiind invitate formaţiile Minaur Baia Mare, HC Vaslui şi Steaua Bucureşti.

Conducerea formaţiei sucevene încearcă să-l convingă pe pivotul Ioan Tcaciuc să revină la echipa care l-a format, jucătorul fiind liber de contract.

“Tcaciuc este un jucător care ne poate ajuta foarte mult, atât în apărare, cât şi pe faza de atac. In plus, el este sucevean get-beget şi se cunoaşte cu majoritatea sportivilor din formaţia noastră. Aşteptăm să se stabilizeze bugetul pentru a-i putea face o oferta concretă”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

CS Universitatea Suceava a cooptat în pregătiri şi patru tineri de la LPS, Maierean, Becica, Spiridon şi Scorobohaci, aceştia urmând să evolueze la echipa secundă a clubului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava