Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa națională de juniori a României a efectuat, la finele acestui an, un stagiu de pregătire centralizată la Ploiești. Ieri, „tricolorii” au plecat pleca la Viena, în Austria, unde vor participa la turneul de calificare la Campionatul European U18.

În reprezentativa masculină sub 18 ani a României se regăsesc opt componenți ai clubului CSU Suceava. Este vorba despre selecționerul Vasile Boca, kinetoterapeutul Mihai Vornicu și jucătorii Răzvan Rîpă, Codrin Dascălu, Andrei Rață, Teodor Ilucă, Eduard Rusu și Emanuel Șerban.

Pentru cele două locuri care asigură participarea la turneul final din Muntenegru vor lupta România, Finlanda, Letonia și Austria. Selecționata condusă de Vasile Boca va întâlni Finlanda, vineri de la ora 16:45, Austria, sâmbătă, de la ora 16:30, și Letonia, duminică, de la ora 11:45. Meciurile vor fi transmise pe site-ul ehftv.com.

“Avem mare încredere în echipă și suntem foarte optimiști înaintea acestui turneu de calificare. Am muncit extrem de mult în această perioadă, toată lumea e conectată 100% și înțelege importanța celor 3 jocuri. Întâlnim adversari apropiați valoric, o să luăm fiecare joc în parte și vom încerca să scoatem maxim din fiecare. Cred că principalul nostru atu va fi faza de apărare, cu siguranță vom arăta foarte mult spirit de luptă, determinare și disciplină tactică” a declarat antrenorul Vasile Boca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava