Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, anunță că Primăria municipiului Suceava va adopta o serie de măsuri ce vizează stimularea achiziționării de mașini electrice, nepoluante. El a enumerat: utilizarea gratuită a locurilor de parcare destinate vehiculelor electrice din parcările administrate de Primăria municipiului Suceava; oferirea accesului gratuit pe o perioadă limitată de timp la infrastructura de încărcare a vehiculelor electrice; scutirea de impozit anual pentru vehiculele electrice; atribuirea de autorizații de taxi cu prioritate pentru taxiurile electrice; carduri cu care locuitorii din municipiul Suceava vor putea folosi stațiile de încărcare.

”De asemenea, trebuie reamintite: modernizarea iluminatului public prin montarea de surse de iluminat cu tehnologie LED, achiziționarea a 5 autobuze electrice, 10 biciclete, 11 autoturisme și 2 autoutilitare, precum și implementarea unui sistem de 28 de puncte de încărcare pentru vehiculele electrice! Mai facem încă un pas înainte spre a avea un oraș și mai “verde””, a completat Harșovschi. El a mai spus că joi, 24 octombrie, va fi demarată o nouă procedură pentru încă 4 taxiuri electrice.

 

Harșovschi anunță adoptarea unor măsuri ce vizează stimularea achiziționării de mașini electrice, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava