Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a dat asigurări că elevii, studenții și pensionarii vor circula în continuare GRATUIT cu autobuzele T.P.L. Suceava. ”Am văzut știri potrivit cărora T.P.L. reintroduce abonamentele cu plată pentru elevi, studenți și pensionari. Total fals. În ședința de CL din 31 ianuarie vom aproba ca prețurile acestora să se reducă de la 75 la 51 de lei pentru elevi, respectiv la 31 de lei pentru pensionari. Acest lucru va echilibra din plățile făcute de primărie către T.P.L, dar nu îi va afecta pe cei care beneficiază de facilități, acestea rămân neschimbate”, a spus Harșovschi.

”Mai mult, avem o veste bună și pentru cei din zona metropolitană (Salcea, Adâncata, Mitocu Dragomirnei, Pătrăuți, Șcheia, Moara, Ipotești, Bosanci), din februarie, și elevii din aceste localități, care învață într-o unitate de învățământ din municipiul Suceava, vor beneficia de transport local GRATUIT cu mijloacele T.P.L.”, a adăugat viceprimarul Sucevei.

Harșovschi: Elevii, studenții și pensionarii vor circula în continuare gratuit cu autobuzele T.P.L. Suceava. De gratuități vor beneficia și elevii din zona metropilitană care învață în Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava