Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, s-a arătat mulțumit de modul în care s-a acționat la prima ninsoare căzută în această iarnă în municipiu și le reamintește oamenilor că oricât ar deszăpezi străzile Primăria, condițiile din trafic nu sunt aceleași cu cele din vară.

”Prima ninsoare din acest sezon a căzut și peste municipiul Suceava. Ne bucurăm de aceasta, dar suntem și atenți! Ținând cont că suntem sub avertizare de cod galben de ninsori, am acționat cu 16 utilaje mari (pentru străzi), 6 utilaje mici (pentru trotuare), sărărițe manuale și 2 echipe a câte 10 oameni.  Unii vor spune că au fost prea multe utilaje, alții că am fost luați prin surprindere, dar vă asigur că încercăm să păstrăm un echilibru între costuri și eficiență.

Dispeceratul de permanență la Primăria municipiului Suceava funcționează deja (24h din 24), iar operatorii de deszăpezire acționează pe străzile din municipiu, degajează trotuarele și carosabilul, curăță stațiile de transport în comun și copacii. Revin cu rugămintea către toți conducătorii auto să fie responsabili și să-și echipeze mașinile corespunzător. E iarnă, oricât ar deszăpezi străzile primăria, condițiile din trafic nu sunt aceleași cu cele din vară, trebuie mai multă atenție și mai multă răbdare din partea participanților la trafic”,a  declarat Harșovschi.

Numerele de telefon la care se poate suna pentru a sesiza diferite probleme în traficul rutier/pietonal sunt:

– 0230.212.696, interior 154/254 – dispecerat al Primăriei Suceava;

– 0731.996.856 – dispecerat al operatorului Diasil Service.

Harșovschi mulțumit de intervenția utilajelor după prima ninsoare din Suceava. ”E iarnă, oricât ar deszăpezi străzile Primăria, condițiile din trafic nu sunt aceleași cu cele din vară”(FOTO), 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava