Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, constată că din ce în ce mai mulți câini sunt abandonați pe străzile orașului. El a arătat că între anii 2016-2019 s-au strâns 4.735 câini de pe străzile municipiului, iar de la începutul anului, în doar 45 de zile, s-au adunat deja 187. El a făcut un apel către populatie să informeze Primăria când observă cazuri de abandon de câini, inclusiv cu numărul de înmatriculare al mașinii.

Vicele Harșovschi îi încurajează pe suceveni să adopte un câine din adăpostul din Lunca Sucevei

Câinii adunați de pe străzi, a precizat Harșovschi, au fost duși la adăpostul de pe strada Energeticianului, o clădire preluată de la ACET, reabilitată total si care oferă acum conditii moderne și sigure pentru desfășurarea activităților ce țin de gestionarea câinilor comunitari.
”Până acum toate interventiile se faceau într-o clădire inchiriata de asociația Pro Animals Tina”, a subliniat viceprimarul. Astfel, au fost reabilitate: 2 săli de operație, sala de consultații și tratament, biroul medicilor, sala de carantină, postul operator, sala de așteptare pentru adopție, 2 grupuri sanitare și vestiarele.

200.000 de lei în acest an de la bugetu pentru sterilizarea câinilor cu/și fără stăpân

”Anul acesta este alocată în buget suma de 200.000 de lei pentru sterilizarea câinilor cu/și fără stăpân. Dacă vă doriți un animal de companie gata să vă ofere iubire necondiționată, vă încurajez să adoptați din adăpost, nu costă nimic, iar cățeii sunt vaccinaţi, microcipaţi şi cu carnet de sănătate. A le arunca o bucată de pâine nu ne face iubitori de animale, dimpotrivă”, a mai spus Harșovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava