Comenzi MOPAN Suceava

Noul an aduce în grilele televiziunilor mai multe emisiuni culinare, căci românii par dornici să înveţe cum să facă spectacol în bucătărie. În 2017, la Prima TV, Horia Vîrlan revine cu două producţii, nu cu una, căci pe lângă „Mama mea găteşte mai bine” va relua şi îndrăgita emisiune „Cireaşa de pe tort”, potrivit click.ro.

„Mă bucur că revine «Cireaşa de pe tort»! Sunt sigur că telespectatorii îşi doreau să vadă un nou sezon. De altfel, peste tot pe unde mă duc, oamenii mă întreabă de «Cireaşa de pe tort». Iată că reîncepe în această primăvară şi sper ca vedetele invitate să-mi facă dovada măiestriei lor în bucătărie. În acelaşi timp voi continua să jurizez şi concursul culinar «Mama mea găteşte mai bine», unde aştept echipe bine pregătite. Deci, din primăvară, vă aştept în faţa televizoarelor pe Prima TV, cu noi sezoane ale celor două emisiuni”, a spus Horia Vîrlan pentru Click!.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/horia-virlan-la-un-pas-de-tragedie-slabit-16-kg-3-luni-la-sfatul-doctorului

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava