Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 8 octombrie în jurul orelor 23.00  lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Politiei Orașului Gura Humorului în timp ce acționau în cadrul unei acțiuni pe linia depistării și sancționării conducătorilor auto care conduc sub influenta băuturilor alcoolice pe str. Cetății din localitatea Gura Humorului, au oprit în trafic autoturismul condus de către un bărbat de 32 ani cu domiciliul  în Gura Humorului.

Deoarece conducătorul auto emana miros de băuturi alcoolice, s-a procedat la testarea sa cu aparatul etilometru, iar rezultatul a fost de 0,43mg/I alcool pur în aerul expirat, după care acesta a fost condus la Spitalul Gura Humorului, unde cu acordul acestuia, i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei din acesta.

În temeiul art. 288 alin.1 din Codul de Procedură Penală s-a întocmit un dosar cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către 0 persoana aflata sub influenta băuturilor alcoolice”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava