Concert pascal
MOPAN Suceava

O femeie de 62 de ani din comuna Rădăşeni a sunat vineri noaptea la poliţie pentru a sesiza faptul că un bărbat de 41 ani, din Fălticeni și un tânăr necunoscut i-au sustras din locuință o sumă de bani. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că vineri seara, în jurul orei 18:30, bărbatul de 41 de ani a venit la domiciliul victimei, femeia servindu-l cu un pahar de vin, după care acesta a plecat, fiind însoțit de un tânăr necunoscut ce se afla cu autoturismul.
Ulterior, femeia a plecat în grădină împreună cu soțul ei, însă a revenit după circa 10 minute, moment în care l-a surprins pe tânărul necunoscut ieșind din bucătărie, care i-a declarat că îl caută pe soțul femeii, însă a plecat imediat în trombă cu autoturismul împreună cu bărbatul de 41 de ani.
Victima a intrat în bucătărie, observând un sertar deschis și lipsa unei sume de bani. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate de poliţiştii în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava