Concert pascal
MOPAN Suceava

Paștele catolic a fost sărbătorit duminică, 31 martie, de multe dintre celebritățile de peste Ocean. A fost prilej de petreceri și reuniuni familiale de neuitat. Deși multe au stat acasă, unele staruri au ales să petreacă sărbătorile pascale în oraș sau la mare, notează click.ro.

Paris Hilton (43 de ani) a petrecut Paștele în sânul familiei. Moștenitoarea imperiului Hilton, care se laudă cu o avere de 300 de milioane de dolari, s-a îmbrăcat într-o ținută roz din cap până în picioare și s-a pozat cu fiul ei, Phoenix (1 ani), în casa lor din New York. „Micul meu ursuleț de Paște”, a scris Paris, pe rețeaua socială Instagram, acolo unde a publicat fotografiile în care Phoenix a purtat o căciulă cu urechi de urs. Ea și soțul ei, Carter Reum (43 de ani), mai au o fetiță pe nume London, în vârstă de 5 luni. Ambii copii a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat, potrivit sursei citate.

Victoria Beckham (49 de ani) și familia ei au sărbătorit Paștele într-un iaht de 20 de milioane de dolari. Fosta membră a trupei Spice Girls, care are o avere de 70 de milioane de dolari, David Beckham (48 de ani) și trei din cei patru copii ai lor, Brooklyn (25), Cruz (19 ani) și Harper (12 ani) s-au distrat de minune și s-au bucurat de vremea însorită. Soția lui Brooklyn, Nicola Peltz, a sărbătorit și ea cu familia Beckham, în timp ce Romeo (21 de ani) a fost plecat în weekend și nu a vrut să celebreze Paștele cu părinții lui. Femeile din familia Beckham au făcut chiar și plajă și i-au convins pe bărbați să își pună urechi de iepuraș pentru un „tablou” de familie poznaș.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/iata-cum-au-petrecut-celebritatile-pastele-2351595.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava