Concert pascal
MOPAN Suceava

În sfârșit s-a aflat ce a făcut Elon Musk în noaptea de Halloween! Anunțul a fost făcut chiar de fondatorul Tesla, pe platforma de socializare Twitter. În timp ce miliardarul Peter Thiel, prietenul lui Musk, era în toiul unei petreceri decadente la Castelul Bran, proprietarul Twitter a avut parte de o seară de Halloween mult mai diferită, notează click.ro.

Elon Musk a dezvăluit pe Twitter că de Halloween a petrecut în familie, alături de mama sa, superba Maye Musk, în vârstă de 74 de ani. Afaceristul a publicat pe contul personal o imagine în care poartă un costum de samurai, în valoare de 7.500 de dolari și se află alături de mama sa, modelul Maye Musk.

Mama lui Elon Musk s-a costumat în Cruella De Vil, personajul din 101 Dalmațieni, și-a vopsit părul pe jumătate negru și a purtat un trenci negru din piele. Afaceristul și mama acestuia nu au fost singurii membrii ai familiei care au purtat costume de Halloween, căci și câinele afaceristului, un exemplar adorabil din rasa Shiba Inu, pe nume Floki, a fost costumat în…angajat Twitter, purtând un tricou cu sigla platformei de socializare, potrivit sursei citate.

Elon Musk și mama sunt două personaje foarte cosmopolite, obișnuite cu ritmul alert din showbiz, așa că au simțit la un moment dat nevoia să schimbe atmosfera căminului familial cu cea de petrecere. Elon și Maye Musk au mers la fabulosul eveniment organizat de modelul Hedi Klum, cu ocazia nopții de Halloween.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/s-a-aflat-cum-a-petrecut-de-fapt-elon-musk-de-2216697.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava