Concert pascal
MOPAN Suceava

Noi amănunte picante ies la iveală despre relația din prezent dintre Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (47 de ani). Surse apropiate din anturajul celor doi au declarat pentru Click! că fostul antrenor al echipei Neftçi Baku din Azerbaidjan nu și-a mai văzut băiatul de anul trecut, din luna septembrie, de când cei doi s-au încăierat, în plină stradă, și au ajuns la poliție.

„Laurențiu nu a mai vorbit deloc cu Bebeto, pentru că Ana nu îi dă voie. El nu are un număr de telefon al băiatului și nu îl poate contacta deloc. Din septembrie, de când cu bătaia, Laurențiu nu a mai vorbit cu el. A încercat să sune pe toate numerele de telefon pe care le știe, ale fiului său, dar sunt închise. Nu a mers la ușă la el, pentru că a vrut să evite un episod similar care a fost anul trecut…cu bătaia. În plus, știți că băiatul nu este în țară. Ana duce băiatul în America să dea probe la o academie de fotbal, iar dacă îl primește, o să rămână acolo, se pare. De principiu, Laurențiu i-a dat acordul să meargă acolo, să își facă drumul lui îi viață”, au declarat surse apropiate pentru Click!

Apropiații celor doi au mai spus că divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, este departe de a se încheia.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ies-la-iveala-noi-amanunte-despre-relatia-dintre-2278876.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava