Concert pascal
MOPAN Suceava

Wekeend-ul acesta showbiz-ul românesc a ținut-o într-o petrecere! Andreea Antonescu (40 de ani) și jurnalistul, Victor Vrînceanu și-au creștinat fiica, iar Cristina Spătar (51 de ani) și-a unit destinul în fața lui Dumnezeu cu milionarul Vicențiu Mocanu, notează click.ro.

Cristina Spătar a avut o nuntă de poveste sâmbătă seară! Regina R&B s-a bucurat de o petrecere pe cinste după cununia religioasă alături de partenerul său de viață dar și de cei 500 de invitați pe care i-au avut prezenți. Nuntașii s-au distrat pe ringul de dans până în zorii zilei, având în vedere că artiști de seamă din România, din toate genurile muzicale, au întreținut atmosfera de basm pe bandă rulantă. Printre artiștii prezenți la nunta Cristinei Spătar s-au aflat Andra, Adrian Minune care a făcut show de la 03.30 dimineața, Georgiana Lobonț care a mai rămas și după recital la nuntă, Ionuț Dolănescu, Mariana Ionescu Căpitănescu dar și Nicolae Botgros, dirijorul Orchestrei Lăutarii de la Chișinău, potrivit sursei citate.

Distracție mare a fost sâmbătă seară și la un local de fițe din buricul Capitalei! Jumătatea trupei „Andre” a trăit alături de tatăl copilului, Victor Vrînceanu, momente emoționante… de pus în ramă, iar nașul de botez al micuței Victoria-Venice, Adrian Artene, a fost tare mândru de finuța sa creștinată. Invitații care au fost prezenți la restaurant s-au putut bucura și dansa pe piesele live ale trupei Prestige Orchestra, dar și a unui moment artistic oferit chiar de fericita mămică, Andreea Antonescu și cealaltă jumătate a trupei „Andre”, Andreea Bălan.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/evenimente-de-poveste-in-weekend-cristina-spatar-2278632.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava