Concert pascal
MOPAN Suceava

Jeff Bezos (60 de ani) a revenit pe primul loc în clasamentul Bloomberg al miliardarilor, cu o avere estimată la 200 de miliarde de dolari, detronându-l pe Elon Musk (198 de miliarde de dolari). Fondatorul Amazon nu a mai fost cel mai bogat din lume de mai bine de doi ani, notează click.ro.

Așa că nu e de mirare că recent i-a cumpărat logodnicei lui, Lauren Sánchez (54 de ani), o casă nouă de 79 de milioane de dolari, în Miami.

Pe locul trei în clasament este boss-ul LVMH, Bernard Arnault, cu o avere estimată la 197 de miliarde de dolari. Din 2021, Bezos nu mai conduce Amazon, pe care l-a fondat în 1994, însă a rămas primul acționar. În ultimele săptămâni, el a vândut acțiuni ale grupului, în valoare de 8,5 miliarde de dolari, potrivit News.ro. Acest lucru ar putea să-l facă să coboare iar în clasament, din cauza impozitelor aferente pe care le are de plătit fiscului american, potrivit Wall Street Journal (WSJ), însă momentan rămâne numărul 1.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/ii-prieste-viata-cu-amanta-jeff-bezos-e-iar-cel-2345444.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava