Concert pascal
MOPAN Suceava

Ileana Popovici, în vârstă de 76 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țara noastră. La 10 ani de la moartea regizorului Sergiu Nicolaescu, ea a oferit mai multe detalii despre relația din ei, dar și despre regretul său după moartea regizorului, notează click.ro.

Sergiu Nicolaescu s-a stins din viață la data de 3 ianuarie 2013 și a lăsat în urmă o serie de pelicule magistrale. Ileana Popovici a fost marea iubire a regizorului și mereu își amintește de el cu tristețe. Foarte mulți ani la rând au împărțit aceeași scenă și, chiar dacă au format un cuplu timp de opt ani de zile, niciodată nu s-au căsătorit.

Ileana Popovici l-a admirat și respectat pe regizor, atât în plan profesional, cât și personal. Chiar dacă au petrecut câțiva ani împreună ca un cuplu și au avut numeroase momente presărate de fericire, iubita actriță are un regret uriaș după moartea lui Sergiu. „Dacă e să regret ceva e faptul că nu l-a dus mintea să facă o fundație, să lase o bursă după el. Nimic altceva! Dar au rămas filmele lui! Din când în când, îi mai aprind câte o lumânare și mă rog pentru sufletul lui chinuit. Căci a fost un suflet chinuit!”, a spus Ileana Popovici pentru Playtech, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ileana-popovici-dezvaluiri-despre-relatia-cu-2240723.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava