Concert pascal
MOPAN Suceava

În data de 25 septembrie, ora 0740, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare ce transporta deșeuri material lemnos pe D.N. 17 din comuna Sadova având direcția de deplasare dinspre Pojorâta spre Câmpulung Moldovenesc.

La volanul autoutilitarei a fost identificat un bărbat din comuna Sadova, jud. Suceava, care a prezentat pentru control documentele personale cât și cele ale autovehiculului. Totodată, procedându-se la verificarea în aplicația SUMAL CONTROL 2 aplicația a furnizat că pentru autoutilitara în cauză a fost emis aviz, încărcarea fiind efectuată de pe raza comunei Fundu Moldovei, jud. Suceava, cu punct de descărcare în mun. Câmpulung Moldovenesc , pentru cantitatea de 3.50 m.c deșeuri material lemnos specia molid.

Întrucât transportul de material lemnos a creat suspiciuni, a fost condus la Atelierul de Producție Sadova, unde s-au prezentat doi lucrători silvici din cadrul Ocolului Silvic Pojorâta, care au  procedat la inventarierea materialului lemnos prin cubaj tehnic, rezultând cantitatea de 8,61 m.c material lemnos, constatându-se o diferență de 5,11 m.c material lemnos în plus față de cantitatea de 3,50 m.c. înscrisă în avizul de însoțire.

Astfel, s-a procedat la confiscarea materialului lemnos rezultat în plus, fiind depozitat la Atelierul de Producție Sadova și dat în custodie pădurarului din cadrul O.S. Pojorâta, întocmindu-se în
acest sens procesul verbal. De asemenea, a fost încheiat și procesul verbal de contravenție prin care conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu suma de 5000 lei, în baza art. 19 alin. 1 lit. b din Legea 171/2010.

Ilegalități la un transport de material lemnos oprit în trafic la Sadova, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava