Concert pascal
MOPAN Suceava

Ilie Năstase a făcut o dezvăluire ce a uimit opinia publică. Fostul tenismen a vorbit despre tatăul său și teroarea prin care a trecut, potrivit click.ro.

Invitat în cadrul podcastului ”Altceva cu Adrian Artene”, Iile Năstase a povestit întâmplări tragice din viața sa. Fostul tenismen a vorbit deschis, dar cu regret în glas, despre o perioadă grea din trecut.

Un filmuleț de prezentare a podcastului îl înfățișează pe Năstase, care, plin de regrete, își aduce aminte o serie de amănunte personale ce îl implicau pe tatăl său. Fostul tenismen a adus vorba de un cunoscut dosar, numit ”marele jaf comunist” în care tatăl său a fost implicat, fără nicio vină. Ilie Năstase a povestit cum tatăl său a îndurat multe din această cauză, a fost arestat și torturat într-un dosar în care nu avea vreo implicare. Celebrul ”marele jaf comunist” a fost motivul problemelor. Despre acesta se cunoste faptul că a fost făcut de trei foști generali de miliție.

Despre acea perioadă, Iile Năstase își aduce aminte cu durere și povestește că tatăl său a suferit mult pentru că a purtat pe umeri o acuzație nedreaptă, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ilie-nastase-despre-trecut-a-fost-acuzat-ca-a-533185.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava