Concert pascal
MOPAN Suceava

Nuntă de pomină! De asta a avut parte Brooklyn Beckham, fiul fostei membre a trupei Spice Girls, Victoria Beckham. El s-a însurat cu fiica unui miliardar, Nicola Peltz, notează click.ro.

Opulenţă la nunta de trei milioane de lire sterline a lui Brooklyn Beckham, de 23 de ani, care s-a căsătorit cu Nicola Peltz, de 27 de ani, fiica miliardarului american Nelson Peltz (79 de ani) şi a fostului fotomodel, Claudia Peltz (65 de ani)! Festivităţile au avut loc pe proprietatea socrilor mari din paradisul miliardarilor, Palm Beach, Florida, SUA, unde s-au instalat trei corturi uriaşe cu o abundenţă incredibilă de flori albe.

Nunta de pomină s-a desfăşurat pe parcursul a trei zile, începând de vineri seara, până duminică. Nicola, care e o actriţă cunoscută datorită rolului din serialul ”Bates Motel” şi din filmul ”Transformers”, a purtat trei rochii de mireasă, realizate de Pierpaolo Piccioli, de la celebra casă de modă Valentino. Brooklyn este fiul Victoriei (47 de ani) şi al lui David Beckham (46 de ani), care şi-a încercat norocul în fotbal, ca tatăl lui, apoi ca fotograf, şi acum are emisiune ca bucătar, mai scrie sursa citată..

A fost o nuntă tradiţională evreiască, fiindcă Nelson Peltz e evreu.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/nunta-de-vis-in-paradisul-miliardarilor-564354.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava