Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Actrița austriacă Jocelyn Wildenstein (82 de ani), care și-a distrus fața cu operații estetice, a fost văzută recent luând prânzul cu logodnicul ei mult mai tânăr, Lloyd Klein (55 de ani), în Miami. Îmbrăcată într-o bluză neagră, pantaloni asortați și sandale cu toc, octogenara pare că se simte bine în pielea ei, deși arată din ce în ce mai ciudat, notează click.ro.

Vedeta, care are o avere de 10 milioane de dolari, și-a câștigat porecla de „femeia-pisică” în urma intervențiilor chirurgicale pe care și le-a făcut pentru a avea trăsături exagerate de felină, care au devenit mult mai pronunțate de-a lungul timpului. Ea și partenerul ei cu 26 de ani mai tânăr s-au logodit în 2017, în ciuda faptului că ambii au fost arestați pentru că s-au bătut, în anii anteriori. Lloyd ar fi cerut-o cu un inel cu diamant foarte prețios, de 32 de carate.

Până în 2013, Jocelyn Wildenstein a cheltuit 4 milioane dolari pe operaţii estetice şi injecţii cu colagen până ce a căpătat aspect de pisică, deoarce fostului ei soţ îi plăceau felinele. În 2018, a declarat pentru DailyMail că nu a suferit niciodată nici o intervenție chirurgicală de natură estetică, potrivit sursei citate.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/in-ce-hal-arata-acum-femeia-pisica-jocelyn-2233551.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava