Concert pascal
MOPAN Suceava

Ziua Femeii va avea în acest an o dublă semnificație în comuna suceveană Satu Mare. Pe lângă sărbătoarea obișnuită a doamnelor și domnișoarelor în satul Satu Mare vor începe lucrările de execuție a unui obiectiv extrem de important pentru comunitate și anume o sală de sport școlară. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat de Manuela Pătrășcoiu, directorul general al Companiei Naționale de Investiții prin care se va realiza sala de sport către asocierea de firme FAR Foundation și GDT Concret din Bistrița-Năsăud.

”Având în vedere îndeplinirea prevederilor art. 7.1.2 respectiv obținerea autorizației de construire nr. 69/16.12.2022 precum și aprobarea proiectului tehnic se dispune începerea lucrărilor de execuție pentru obiectivul de investiții sus menționat începând cu data de 08.03.2023 și în conformitate cu prevederile art.7.1.4 durata de execuție a acestora este de 10,5 luni”, se spune în ordinul de începere a lucrărilor de execuție. Investiția care a fost promovată de Primăria Satu Mare condusă de Toader Adrian Lavric se ridică la 7,7 milioane de lei adică echivalentul a 1,5 milioane de euro.

În comuna Satu Mare de Ziua Femeii încep lucrările de execuție a unei săli de sport de 1,5 milioane de euro, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava