Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala de Atletism „Ioan Soter”, din cadrul Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu” din București, a găzduit, la finalul săptămânii trecute, pe 4 și 5 martie 2023, etapa finală a Campionatelor Naționale U 20. La startul competiției s-a aflat și o delegație a Clubului Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei, atleta Claudia Costiuc remarcându-se cu două titluri de Campion Național cucerite.

Cu o dublă legitimare, CSM Dorna și CSM București, Claudia Costiuc și-a adjudecat doua titluri, de Campion Național in probele de 1500 m și 800  m. Claudia Costiuc a mai obținut și o medalie de vicecampion național cu stafeta mixta a clubului CSM Bucuresți din care a făcut parte și dorneanul Alexandru Prâsneac sportiv legitimat CSM Dorna și dubla legitimare cu CSM Bucuresți.

O medalie de vicecampion național a obținut și sportivul dornean legitimat la CSM Dorna Kore Robert-Petru în proba de 800 m. Dorneanul Alexandru Prâsneac a mai obținut o medalie de bronz în stafeta de 4 x400 m baieți cu CSM Bucuresți.

Prâsneac Cristian antrenor CSM Dorna a declarat: ”Sunt mulțumit de evoluția sportivei Costiuc Claudia care a obținut două titluri de Campion Național. O evoluție foarte buna a avut și sportivul Kore Robert. La acesta competiție am avut și ghinion cu sportivul Prâsneac Alexandru care cu citeva ore inainte de start a fost internat in spital cu o gripă urâtă ieșind pozitiv la test. Aș vrea să mulțumesc pentru aceste rezultate conducerii CSM Dorna Vatra-Dornei și CSM Bucuresți dar și sponsorul personal al sportivilor Apa Bucovina”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava