Concert pascal
MOPAN Suceava

Jucătorul de fotbal american Travis Kelce (34 de ani) și artista internațională Taylor Swift (33 de ani) confirmă relația! Dacă în ultimele luni au tot apărut zvonuri și poze în presă care dădeau de înțeles că între ei se înfiripă o poveste de dragoste, iată că acum cele două vedete s-au afișat public împreună, ținându-se de mână, notează click.ro.

Kelce și-a manifestat interesul față de Taylor în luna iulie, când a fost văzut în public la unul dintre spectacolele din cadrul turneului Eras Tour din Kansas City, MO.

Sportivul a început să o invite pe Swift la meciurile sale și, nu doar că artista a acceptat, ci la primul meci a stat în loja chiar alături de mama lui. Ulterior, aceștia au plecat împreună de la meci. Potrivit ET, Kelce a închiriat apoi un întreg restaurant din Kansas City pentru el, Swift și prietenii și familia sa.

De acolo au tot apărut zvonuri cum că se petrece ceva între ei, iar în weekend relația a fost confirmată după ce s-au afișat public împreună. Cei doi au ieșit la un restaurant în New York, ținându-se de mână, semn că sunt un cuplu în toată regula, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/in-sfarsit-nu-se-mai-ascund-doua-vedete-foarte-2308746.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava