Concert pascal
MOPAN Suceava

La primul antrenament din 2016 al echipei Rapid Suceava a fost prezent doar un singur jucător nou venit, atacantul Tudor Galan, de la Unirea Tărlungeni. Între timp, sub comanda antrenorului Costel Ilie a sosit încă un tânăr, tot atacant, este vorba de Tudorel Mihai Tudorache. În vârstă de 21 de ani, acesta aparţine de FC Botoşani, iar în turul campionatului a evoluat foarte bine pentru gruparea de Liga a III-a Ştiinţa Miroslava, fiind golgheterul la zi al Seriei I, cu 11 goluri marcate. „Este un jucător cu referinţe bune, care a arătat o formă excelentă în sezonul de toamnă. Avem mare nevoie de un atacant cu realizări la echipă, în condiţiile în care în compartimentul ofensiv ne bazăm acum doar pe Mircea Negru şi Eduard Sandu”, a precizat antrenorul principal Costel Ilie.
Lista sosirilor va continua cu Daniel Gabriel Ciobanu, un fundaş central care până la 22 de ani a strâns 34 de prezenţe în eşalonul al doilea, pentru Farul Constanţa. În prima parte a sezonului în curs Ciobanu a făcut parte din lotul grupării Rapid Bucureşti.
„Gabriel este un fundaş bun pentru Liga a II-a, dar a ajuns la noi după începerea campionatului. Lotul era deja constituit, iar la acel moment n-am mai primit aprobare din partea administratorului judiciar al clubului ca să facem şi acest transfer, având deja 25 de jucători în lot. Este un băiat serios şi muncitor şi cred că poate fi o achiziţie utilă pentru echipa din Suceava”, a declarat Dănuţ Perjă, directorul sportiv al formaţiei Rapid Bucureşti şi omul care l-a recomandat pe Ciobanu la Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava