Concert pascal
MOPAN Suceava

O casă de vacanţă din Prisaca Dornei în care erau cazaţi 23 de tineri a fost cuprinsă de flăcări. Astfel, militarii detaşamentului de pompieri din Câmpulung Moldovenesc au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de vacanţă, din satul Prisaca Dornei, comuna Vama.
În momentul izbucnirii incendiului, în jurul orei 00:35, în interiorul cabanei se aflau 23 de tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani, precum şi trei adulţi, între 35 şi 45 de ani.
La sosirea echipajelor, ardea acoperişul din lemn, cu învelitoare din tablă, şi peretele din jurul coşului de fum, existând pericolul de propagare la întreaga casă de vacanţă şi la anexele acesteia. Unul dintre tineri, în vârstă de 17 ani, a suferit un traumatism la antebraţul drept. Pompierii paramedici SMURD i-au acordat primul ajutor medical, după care l-au transportat la spital.
Incendiul a fost stins după două ore şi jumătate. În incendiu au ars aproximativ 30 de metri pătraţi din astereala acoperişului şi 12 metri pătraţi din perete. S-au degradat tavanele din rigips, faţada, circa 30 metri pătraţi de tablă şi alte elemente de construcţie.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coşul de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile. Echipajele au salvat casa de vacanţă şi anexele învecinate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava