Concert pascal
MOPAN Suceava

Ediția a II-a a ”Cupei Bucovinei” la rugby s-a desfășurat la finele săptămânii trecute pe terenul ”Unirea” din Suceava. La competiție au participat formațiile Politehnica Unirea Iaşi, Universitatea II Cluj și CSM Suceava. Turneul defășurat cu două săptămâni înainte de debutul sezonului oficial a contat s-a dorit a fi o ultimă verificare a potențialului jucătorilor de la CSM Suceava.
În primul meci al ediției a doua a ”Cupei Bucovinei”, CSM Suceava a întâlnit gruparea Poli Iași. La capătul unui joc aprig disputant pe un teren noroios, ieșenii s-au impus cu 22-0.
Turneul a fost scurtat pentru că echipa ”U” II Cluj a trebuit să plece mai devreme și s-a căzut de accord ca sâmbătă, 14 martie, să se dispute  un  triunghiular, durata fiecărei partide urmând să fie de 40 de minute.
Așadar, ”U” II Cluj a jucat două reprize a câte 40 de minute cu CSM Suceava și Poli Iași. Sucevenii s-au impus în duelul cu clujenii, aceștia pierzând și disputa cu Poli Iași.
În ultimul joc al ”Cupei Bucovinei”, CSM Suceava a mai jucat o repriză în compania celor de la Poli Iași. Oaspeții au învins și în această a doua întâlnire gruparea suceveană și au câștigat ”Cupa Bucovinei”.
”Disputa cea mai important a fost prima în care am întâlnit gruparea Poli Iași. Echipa noastră nu s-a mișcat rău în mare parte a primei reprize, pentru ca apoi să cedeze în special pe linia de ”treisferturi”. Și în partea secundă am avut moment bune d ejoc, dar pe final am mai încasat două eseuri.
Ieșenii au câștigat pe merit, pentru că au o echipă mai valoroasă și au făcut o pregătire precompetițională mai bună. Pe de altă parte, în timpul partidei am avut și trei jucători importanți care s-au accidentat temporar, Drelciuc, Brăteanu și Dumitru Ștefăroi și lipsa acestora a contat pentru noi.
Pot să spun că turneul a fost util și le mulțumesc celor de la Poli Iași și ”U” II Cluj pentru că ne-au onorat cu prezența. Deși am pierdut disputele cu Poli Iași și nu suntem la același nivel de pregătire, pot să menționez faptul că avem un lot numeros și competitiv, un lot completat cu numeroși sportive de la LPS Suceava și CSȘ Gura Humorului. Chiar dacă în acest sezon competițional al Diviziei Naționale de rugby vom avea adversary de calibru, sunt convins că tinerii noștri jucători se pot lupta cu orice echipă.
La final le mulțumim celor de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, de la CSM Suceava, de la Asociația ”Prietenii Rugbiului Sucevean” și celor de la Ambulanță pentru sprijinul acordat la buna desfășurare a celei de-a doua ediții a Cupei Bucovinei. A fost o experiență bună pentru jucătorii noștri și mai avem puțin timp să corectăm greșelile. Vom mai realize două jocuri cu temă în compania celor de la LPS Suceava și CSȘ Gura Humorului. Lucru cel mai important pentru noi este acela că tinerii se îndreaptă în număr mare către jocul cu balonul oval, acest fapt fiind menit să ne crească aria de selecție și să ne îmbunătățească calitatea jocului” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Suceava, Constantin Vlad.
CSM Suceava va începe noul sezon al Diviziei Naţionale pe 29 martie, cu un meci în deplasare, la Arad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava