Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultima rundă din acest sezon competițional pe teren propriu, CSM Suceava a întâlnit liderul la zi din play-off, CS Năvodari. Pe o vreme excelentă și pe un teren verde colorat de galbenul florii numită după partea dorsală a găinii, față în față s-au aflat două echipe dornice să facă spectacol.

Deși porneau clar cu șansa a doua, sucevenii s-au ținut bine timp de aproape o repriză. Mai mult chiar, ei au reușit să conducă cu 3-0 după lovitura de pedeapsă reușită de Sabina Crețu. Gazdele ar fi putut avea avantaj la pauză și poate că și mertaiu acest lucru după cum s-au luptat cu puternicii lor adversari, dar arbitrul a prelungit nejustificat prima repriză iar ”marinarii” au marcat un eseu transformat.

Cu moralul stricat și cu benzina pe sfârșite, sucevenii au cedat toatl în partea secundă când au încasat nu mai puțin de 47 de puncte. Eseul de onoare al formației pregătite de Marius Colțuneac a fost reușit de Câtea și tansformat de același Sabin Crețu. În mod cert CS Năvodari ar fi câștigat la Suceava, fără ajutorul nimănui, însă bucovinenii ar fi meritat să termine prima repriză în avantaj.

Suporterii suceveni au trecut peste amarul eșecului destul de ușor pentru că întraga suflare rugbistică l-a sebătorit pe legendarul antrenorul Constantin Vlad care a juns la frumoasa vârstă de 66 de ani. Ce poate fi mai emoționant și mai plăcut ca toată echipa care a jucat pe teren și toți spectatorii din tribune să-ți cânte Mulți Ani Trăiască! și să te aplaude la scenă deschisă. Repriza a treia care a urmat partidei CSM Suceava – CS Năvodari a consfințit atmosfera de prietenie care există în interiorul comunității rugbiului sucevean.

Înfrângere îndulcită de sărbătorirea legendarului antrenor sucevean, Constantin Vlad, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava