Concert pascal
MOPAN Suceava

Secretarul de Stat pentru Investiții Străine și Parteneriat Public-Privat, Alexandru Năstase, a participat azi, 23 iunie 2015, în calitate de speaker, la evenimentul “Întâlniri de afaceri – Industria auto în România”, întâlnire oraganizată de Biroul Business France din cadrul Ambasadei Franței în România în parteneriat cu ACAROM (Asociația Constructorilor de Automobile din România), cu grupurile franceze Renault-Dacia, Michelin și Total și cu autoritățile române.

Printre oficialitățile care au luat parte la acestă întâlnire se numără și E.S. François Saint-Paul, Ambasadorul Franței în România, Mihai Tudose, Ministrul Economiei, Comerțului și Turismului, alături de reprezentanții unor grupuri importante în industria auto: Nicolas Maure, Președinte-Director General Automobile DACIA și Director General Groupe Renault Roumanie, Eric Faidy, Director General Michelin Romania și Președinte al Camerei Franceze de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER) precum și Bruno Leroy, Președinte al Secțiunii CCEF în România.

Alexandru Năstase și-a exprimat mulțumirea față de prezența numeroasă a grupurilor franceze care activează în diferite subramuri ale industriei auto, prezente la eveniment: Grupul Allio, DS Smith, EASI Logistics, Creatique Technologies, Guillemin, Joubert, Vertexi, Societe d’Assemblage et Brasage, Groupe Polaris etc.

“Companiile franceze din industria auto prezente pe piața din România au un rol foarte important pentru dezvoltarea economiei țării noastre. În același timp, ele oferă și altor potențiali investitori garanția unei piețe solide, ce oferă oportunități investiționale printr-o serie de facilități guvernamentale, printre care amintesc schemele de ajutor de stat ce însumează 1.2 miliarde Euro pentru sprijinirea investițiilor și crearea de locuri de muncă, scutirea de impozit pe profitul reinvestit, reducerea cu 5% pentru angajatori a plății contribuțiilor sociale”, a declarat Secretarul de Stat.

Evenimentul s-a aflat la a treia ediție și a oferit societăților franceze participante ocazia de a se întâlni cu companii românești active în același domeniu, în cadrul unor discuții de afaceri.

“Suntem aici pentru dumneavoastră și vă invit să ne contactați, să contactați „ghișeul unic – one stop shop –  InvestRomania pentru a găsi împreună cele mai bune soluții pentru a sprijinii eforturile pe care le faceți în implementarea de noi proiecte de investiții în România” a încheiat Alexandru Năstase.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava