• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Certificarea PEFC™, recunoscută pe plan internațional, garantează proveniența produselor lemnoase din păduri gestionate în mod durabil. Holzindustrie Schweighofer îndeplinește prevederile și directivele standardului PEFC,  foarte strict în ceea ce privește verificarea provenienței lemnului. Concluzia auditării companiei contrazice acuzațiile exprimate de către o organizație de mediu.

Viena, 23 iunie 2015: Certificarea „Chain of Custody“ a organizației PEFC™, recunoscută pe plan internațional, garantează faptul că lemnul prelucrat sau achiziționat de Holzindustrie Schweighofer este lemn controlat,  legal, din surse necontroversate. Pentru obținerea certificării, toate etapele lanțului de custodie trebuie să urmeze un ansamblu de reguli stricte – de la pădure, la fabrica de cherestea și până la produsul finit.

Holzindustrie Schweighofer s-a supus din nou acestei verificări stricte prin auditori independenți, datorită faptului că organismul de certificare (Institutul de Cercetări Silvice Holzforschung Austria, Viena) a solicitat, în urma unui raport critic al unei organizații de mediu, un audit de urgență a tuturor locațiilor fabricilor de cherestea ale Holzindustrie Schweighofer din România.

Rezultatul acestui audit special este disponibil acum în mod oficial și atestă faptul că Holzindustrie Schweighofer a respectat prevederile standardului PEFC CoC pentru achiziționarea masei lemnoase. Certificatul HFA-CoC-0018 a fost deci confirmat.

Gerald Schweighofer: „Rezultatul acestei auditări  confirmă din nou îndeplinirea standardelor internaționale de către compania noastră. Acuzațiile aduse de o organizație de mediu s-au dovedit a fi neîntemeiate și au putut fi dezmințite în întregime prin acest rezultat. Cifrele, datele și faptele precum și evaluarea prin auditorul extern confirmă evident și cu maximă actualitate că instituim, în ceea ce privește proveniența lemnului prelucrat, mecanismele de control cele mai stricte pentru a asigura legalitatea provenienței lemnului.“

În cadrul auditării, în perioada martie 2015 până în iunie 2015 au fost efectuate controale la fața locului la locațiile companiei din Austria și România.

Holzindustrie Schweighofer este parte a Grupului Schweighofer și își are originile într-o afacere de familie austriacă cu peste 400 de ani de experiență în industria de prelucrare a lemnului. Domeniile de afaceri de astăzi sunt industria lemnului, producția de vâscoză, silvicultură, producția de bioenergie și afaceri imobiliare.

Schweighofer este activ în România din anul 2002, deschizându-și prima fabrică în anul 2003. La momentul actual compania este lider în afacerile din industria lemnului din Europa. În prezent Holzindustrie Schweighofer are peste 2.800 de angajați în România și operează unități de producție: două fabrici de cherestea și două fabrici: pentru panel și pentru produse laminate. În anul 2015, o altă fabrică Schweighofer își va începe operațiunile în Reci (județul Covasna).

Holzindustrie Schweighofer este de asemenea activ în Republica Cehă, Bulgaria și Ucraina.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava