• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Acum o lună, mai exact la 31 mai, Ellie White (31 de ani) a dat naștere celui de-al doilea copil, o fetiță, pe care o va boteza Alexis Maria. Vineri (26 mai), solista a făcut publică prima fotografie cu bebelușul, pe blogul personal, notează click.ro.

Tot pe site-ul unde își ține jurnalul, Ellie White a descris cum o răsfață pe fetița ei. Zi de zi, îi face masaj, folosind tehnici speciale pentru un bebeluș. Pentru asta, Ellie are nevoie de „o suprafață confortabilă și netedă”, de „un prosop curat”, de „ulei de masaj pentru bebeluși”, niște „șervețele pentru a șterge excesul de ulei”, de „un prosop călduț sau o păturică, pentru a acoperi bebelușul”, de o „lumină caldă” și de „muzică relaxantă”, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/ellie-white-arata-prima-fotografie-cu-fetita-ei

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava