Concert pascal
MOPAN Suceava

Incertitudinea care pluteşte în această perioadă în ceea ce priveşte desfăşurarea următorului sezon competiţional al Ligii a II-a, încurcă planificarea perioadei de pregătire. Din cauza problemelor financiare existente la nivelul eşalonul secund, în acest moment nu se ştiu prea multe lucruri certe legate de viitoarea ediţie de campionat. Se pare că, totul urmează să se decidă în cel mult o lună de zile, în funcţie de numărul de echipe care se vor înscrie pe tabloul competiţiei. De aceea, Federaţia nu a comunicat până acum nici măcar data în care va lua startul ediţia de campionat 2015-2016 a Ligii a II-a. Sunt şanse mari ca eşalonul second al fotbalului românesc să aibă doar o singură serie.

„Deocamdată totul este neclar, însă noi, cluburile, nu putem prelungi vacanţa până se vor lămuri lucrurile, ci trebuie să chemăm jucătorii la pregătire. Din informaţiile care circulă în zona de vârf a FRF, competiţia va debuta cel mai probabil în jurul datei de 22 august. Aşa stând lucrurile, noi am stabilit startul antrenamentelor pe 8 iulie, pentru a putea efectua un stagiu complet de pregătire”, a declarat preşedintele executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan.

Conducătorul grupării sucevene nu a putut însă să dea prea multe detalii despre lotul de jucători cu care „alb-vişiniii” vor aborda ediţia viitoare de campionat. „Avem în mod cert nevoie de o completare a efectivului, pentru a nu mai ajunge în situaţia de la finalul sezonului trecut, când, din cauza accidentărilor, ne-am trezit în postura de a nu putea completa toate poziţiile de pe foaia de joc. La această oră suntem în discuţii cu mai mulţi fotbalişti pentru a-i aduce la Suceava, iar până la începutul săptămânii viitoare ne vom decide care sunt aceştia. Intenţia noastră este să transferăm un portar, un fundaş central şi doi atacanţi”, a precizat Dumitru Moldovan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava