• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh, ministrul dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene, și Rovana Plumb, ministrul delegat pentru fonduri europene, au avut luni, 8 mai a.c., la București, o întâlnire cu Corina Crețu, comisar european pentru politica regională.

Viceprim-ministrul Shhaideh a prezentat progresul în domeniul fondurilor europene față de ultima întâlnire: un grad de absorbție de 89,2% aferent fondurilor din perioada de programare 2007-2013 și depunerea în termenul stabilit a documentelor pentru desemnarea tuturor autorităților de management (30 aprilie a.c.).

Am depus spre acreditare către Autoritatea de Audit toate programele operaționale și sperăm ca de la 1 iulie să putem începe rambursarea de sume de la Comisia Europeană.  De asemenea,  se lucrează intens pentru ca sfârșitul lunii iunie să ne găsească cu marea majoritate a condiționalităților îndeplinite, pentru a putea respecta ținta de absorbție asumată pentru anul în curs. Ne-am propus prin Programul de guvernare ca la sfârșitul anului sa aducem 5,2 miliarde de euro în țară”, a declarat Sevil Shhaideh.

Comisarul Corina Crețu a apreciat preocuparea României și pașii importanți făcuți pentru accesarea fondurilor din actualul exercițiu financiar multianual european.

Reprezentanții celor două părți s-au asigurat reciproc de o bună colaborare în continuare și de susținere pentru gestionarea în cât mai bune condiții a fondurilor europene în România.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava