Concert pascal
MOPAN Suceava

Inundaţiile din ultimele zile au provocat pagube de peste 400.000 de lei în comuna Adâncata. Primarul comunei, Viorel Cucu a spus că valoarea pagubelor a fost stabilită în urma evaluărilor făcute împreună cu echipe venite din partea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Viorel Cucu a spus că ploile abundente au afectat localităţile Adâncata, Feteşti şi Călugăreni.

El a arătat că în total au fost afectate şase podeţe pe drumurile naţionale, patru pe drumurile comunale şi două podeţe pe drumurile judeţene. De asemenea, inundaţiile au afectat peste 20 de kilometri de drumuri din comuna Adâncata. Viorel Cucu a spus că primăria a început deja lucrările pentru refacerea drumurilor, astfel încât cetăţenii să poată circula şi să aibă acces la culturile agricole. Primarul din Adâncata şi-a exprimat speranţa că anul acesta primăria va primi întreaga sumă pentru refacerea efectelor inundaţiilor.

„În 2018 am avut pagube evaluate la circa 800.000 de lei, şi am primit doar 2.000 de lei. Sperăm ca anul acesta să primim sumele de care avem nevoie pentru a reface în totalitate ceea ce a fost afectat de inundaţii”, a declarat Viorel Cucu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava