Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Bogdan Loghin a anunțat că la Rădăuți, Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” se alătură Școlii „Dimitrie Cantemir”, devenind, astfel, a două școală smart din municipiu.  Datorită fondurilor europene obținute în cei doi ani de mandat ai administrației Loghin, Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” a beneficiat de investiții în echipamente, în valoare de aproximativ 250.000 euro.

Au fost achiziționate un număr de 36 de laptopuri, distribuite cadrelor didactice, 36 de tablete grafice, distribuite tot cadrelor didactice, 580 de tablete, pentru fiecare copil al școlii, și, nu în ultimul rând, un număr de 22 de table interactive, câte una pentru fiecare sală de curs, table care vin însoțite de proiectoare.

”Ne bucurăm că reușim să realizăm cea mai importantă investiție pentru comunitate, investiția în copiii de azi, care reprezintă viitorul de mâine!

Pe lângă aceste prime două școli din programul SMART, vom continua investițiile și la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, cât și la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”, valoarea totală a fondurilor obținute fiind de aproximativ 1.165.000 euro.  Dorim să mulțumim pentru implicare și dăruire colegilor de la GAL URBAN Rădăuți, cât și directorilor instituțiilor de învătământ, în cazul de față, domnului Radu Munteanu, care, alături de echipa Primăriei și Consiliului Local Rădăuți, luptă pentru a pune în valoare cea mai importantă resursă pentru comunitate, copiii”, a declarat Loghin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava