Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

Pe 31 ianuarie, de la ora 18.00, în Auditoriumul “Joseph Schmidt”, Teatrul studenţesc “FabulinUS” al Universităţii “Stefan cel Mare”, va veni în faţa publicului cu prezentarea piesei “Drum în jos cu înger”, dupa Oleg Bogaiev. Este o tragicomedie modernă, în care spectatorul se va regăsi în toate registrele existenţei umane: comice, dramatice sau tragice.
Regia artistică, scenografia şi traducerea sunt semnate de Ion Sapdaru, cel care coordonează trupa de teatru studenţesc Fabulinus încă de la înfiinţare. Mişcarea scenică îi aparţine Vicăi Bucun- cunoscuta coregrafă de la Dansez pentru tine. La punerea în scenă a piesei „Drum în jos cu înger” colaborează şi teatrul Mihai Eminescu din Botoşani.
Să fim atenţi la strigătul îngerului, să nu-l ratăm în hărmălaia nebună a secolului nostru. Judecata de Apoi nu va veni… ea a venit deja şi se desfaşoară in fiecare zi a existenţei noastre. Preţul unui bilet este 10 lei, iar pentru studenţi şi elevi 5 lei. Biletele pot fi procurate de la Observatorul Astronomic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava