Concert pascal
MOPAN Suceava

Liberalii suceveni au început campania electorală pentru alegerile parlamentare în această noapte, exact la ora 00:00, în faţa sediului PNL Suceava. Lansarea campaniei a fost făcută prin lipirea primelor afişe electorale ale candidaţilor PNL Suceava, pe panourile din apropierea sediului liberalilor suceveni. Primul afiş a fost lipit de primarul Ion Lungu, el fiind urmat de Ioan Balan şi Cătălina Culipei, dar şi de Bogdan Gheorghiu şi Viorel Seredenciuc.

Ion Lungu: „Avem nevoie de un Guvern liberal în continuare”

După acest moment, primarul Ion Lungu a spus că PNL Suceava are cei mai buni candidaţi pentru aceste alegeri. Lungu a spus că „avem nevoie de un Guvern liberal în continuare. Muncipiul Suceava are nevoie de un guvern liberal, judeţul Suceava are nevoie de un guvern liberal, România are nevoie de un guvern liberal, cu o susţinere solidă în Parlament pentru a duce la îndeplinre proiectele mari de infrastructură care vin în perioada următoare”, a declarat Ion Lungu. El s-a declarat convins că PNL va înregistra un succes în aceste alegeri, așa cum s-a întâmplat și la cele locale. „România are nevoie de un Guvern liberal pentru a putea gestiona la modul profesionist și cu cât mai multă responsabilitate această epidemie pe care o avem de confruntat în perioada următoare. Eu sunt convins că pe data de 6 decembrie noi vom fi câștigătorii și vom pune în practică tot ceea ce vom promite în campanie”, a spus Ion Lungu.

Ioan Balan: „Avem o echipă care are obligaţia să sprijine în continuare comunitatea suceveană”

La rândul său, vicepreşedintele regional al PNL, deputatul Ioan Balan, care candidează pentru un nou mandat de pe locul 1 pe lista pentru Camera Deputaţilor, a declarat că „este un moment extrem de important pentru PNL şi anume startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 2020. Suntem pregătiţi cu o echipă de top, o echipă care va realiza performanţă pentru judeţul Suceava . O echipă care are obligaţia să sprijine în continuare comunitatea suceveană”, a spus Ioan Balan, el subliniind faptul că sloganul PNL pentru aceste alegeri este „Dezvoltăm Suceava! Dezvoltăm România!”.

„Noi, în campania pentru locale, am avut făcute promisiuni importante, promisiuni de dezvoltare a județului Suceava și această campanie se va duce sub sigla Dezvoltăm Suceava! Dezvoltăm România! Aici la Suceava avem o șansă în plus prin faptul că sucevenii au apreciat munca reprezentanților noștri, a candidaților noștri la locale și prin votul pe care l-au dat în 27 septembrie am reușit să câștigăm președinția CJ Suceava, Primăria Suceava și cele mai importante localități din județ. Este o performanță deosebită. Dar această performanță ne obligă. Ne obliga ca noi cei din Parlament să închidem cercul acesta dintre comunitățile locale, județene, Parlament, Guvern, Președinția României și cu Bruxelles, acolo unde ni s-a pregătit un pachet de 80 de miliarde de euro, pe care România va trebui în următorii nouă ani să-i absoarbă. Sunt aici cu mare parte din echipa liberală care va candida la alegerile din 6 decembrie. Oameni extrem de bine pregătiți, domnul ministru Bogdan Gheorghiu, avem noi colegi pentru Senat, pe Cătălina Culipei, iar la Camera Deputaților pe domnul Viorel Seredenciuc, oameni care se vor regăsi cu siguranță în noua structură parlamentară și în care și noi cei din PNL, precum și sucevenii își pun speranța că își vor aduce aportul la dezvoltarea Sucevei și a României”, a declarat Ioan Balan.

La lansarea campaniei PNL Suceava pentru alegerile parlamentare au fost prezenţi şi ministrul culturii, Bogdan Gheorghiu, care candidează pentru un nou mandat de deputat, candidații pentru Senat și Camera Deputaților, Cătălina Culipei, respectiv Viorel Seredenciuc, precum și viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi şi primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu.

Bogdan Gheorghiu spune că pentru PNL cuvintele de ordine sunt responsabilitate și responsabilizare

Invitat să ia cuvântul, ministrul culturii, Bogdan Gheorghiu, a spus că pentru PNL urmează o perioadă în care va avea o dublă misiune, cea de a guverna responsabil, dar și cea de a-și face treaba de partid politic și de a face campanie electorală. „Două cuvinte cred că trebuie să caracterizeze această perioadă, responsabilitate și responsabilizare. Să știți că avem un Guvern în care se muncește pe rupte, pentru că în afară de moștenirea pe care am primit-o acum un an de la Guvernul precedent a venit și această pandemie care a trebuit gestionată. Dacă vă veți uita în acest an de mandat câte lucruri noi s-au făcut noi, în această campanie nu trebuie să spunem doar ce intenționăm să facem, ci avem și oportunitatea de a spune ce am făcut în acest an. Fără a face prea multe comparații este ușor de văzut cu ochiul liber că am făcut într-un an mult mai multe decât s-au făcut în cei trei ani precedenți în care PSD, cu iresponsabilitate, a perindat peste 100 de miniștri. În doar trei ani de guvernare. Iată că noi am fost un Guvern care deși avem un an de când suntem acolo, am dat dovadă de responsabilitate, am dat dovadă că putem oferi stabilitate în niște vremuri extrem de dificile”, a declarat Bogdan Gheorghiu.

 

Lucian Harșovschi: „Le cerem sucevenilor votul pentru o echipă puternică”

Prezent la lansarea campaniei, viceprimarul PNL al Sucevei, Lucian Harșovschi, a adresat rugămintea către suceveni să voteze pe 6 decembrie o echipă liberală care poate contribui la dezvoltarea Sucevei și a României. „Dacă sucevenii au votat pe 27 septembrie Ion Lungu primar, Gheorghe Flutur, președinte al CJ Suceava, îi rugăm ca pe 6 decembrie să voteze o echipă liberală, în așa fel încât împreună să dezvoltăm Suceava și România. Am încrederea că votul nu se va irosi și le cerem un vot pragmatic, pentru o echipă puternică, pentru ca atunci când mergem la București, noi cei din administrația locală, să obținem sprijin și fonduri”, a precizat Harșovschi.

 

Cătălina Culipei: PNL își dorește o campanie curată, cinstită, bazată pe idei și pe soluții

Candidatul PNL Suceava de pe locul doi pe lista pentru Senat, Cătălina Culipei, a declarat că liberalii încep această campanie cu încredere și speranță. „Ne dorim o campanie curată, cinstită, bazată pe idei și pe soluții. O campanie în care să putem prezenta civilizat proiectele cu care plecăm în Parlamentul României. Iar în această campanie vom face cunoscut programul nostru cu care vom pleca în Parlament, programul pe care îl propunem sucevenilor astfel încât și dumnealor să fie foarte bine informați”, a spus Cătălina Culipei.

 

Seredenciuc: „Județul Suceava va fi în viitorii patru ani în fața unor provocări foarte mari”

De asemenea, candidatul PNL Suceava de pe locul cinci pe lista pentru Camera Deputaților, Viorel Seredenciuc, a declarat că județul Suceava va fi în următorii patru ani în fața unor provocări foarte mari. „Și aici vorbim de proiecte de infrastructură extraordinar de valoroase pe care viitorii parlamentari vor trebui să le susțină în Guvernul României. Că vorbim de autostrăzi, alimentări cu apă și canalizare, de distribuții de gaz metan, toate sunt investiții de care județul Suceava are nevoie. Investiții care trebuie promovate și susținute pentru a fi realizate în următorii patru ani. Eu sunt convins că echipa de parlamentari PNL Suceava își va face pe deplin datoria”, a afirmat Viorel Seredenciuc, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava în mandatul trecut.

Viorel Cucu: „Noi suntem onorați ca în calitate de primari aleși să avem o asemenea echipă care ne reprezintă la București”

Primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, prezent la lansarea campaniei PNL Suceava, a spus că mai mult ca oricând echipa liberală este foarte bine pregătită și va câștiga aceste alegeri parlamentare. „Noi suntem onorați ca în calitate de primari aleși să avem o asemenea echipă care ne reprezintă la București. Avem în față patru ani de dezvoltare economică a României. Avem extraordinar de multe fonduri europene și avem nevoie ca majoritatea sucevenilor să înțeleagă că avem nevoie de votul lor majoritar astfel încât să pute dezvolta județul Suceava. Noi primarii ne-am angajat cu promisiuni pentru comunitățile pe care le conducem, iar majoritatea locuitorilor trebuie să înțeleagă faptul că avem nevoie de votul lor. Și noi le cerem un vot pentru că echipa liberală este cea care ne reprezintă, o echipă foarte bine pregătită, cu experiență în administrația publică locală”, a declarat Viorel Cucu.

 

 

Ioan Balan la startul campaniei PNL Suceava pentru parlamentare: „Suntem pregătiţi cu o echipă care va realiza performanţă pentru judeţ”, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava