Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, a afirmat astăzi că în loc să îşi dea tot interesul pentru asigurarea unei bune guvernări a României, liderul PSD şi premierul Victor Ponta este preocupat mai mult de calcule şi de încercarea de a obţine cât mai multă vizibilitate şi puncte electorale. Ioan Balan a subliniat că această preocupare a lui Victor Ponta l-a făcut pe acesta să cadă în propria capcană. „După ce s-a lipit de simbolurile naţionale, după ce a susţinut-o pe Simona Halep din tribuna de la Roland Garos, premierul Victor Ponta a căzut în propria capcană şi a ajuns, în urma colaborării cu PP-DD, să-şi facă un selfie cu <domnu’ Dan> şi cu Elodia”, a spus Ioan Balan. El a adăugat că lui Victor Ponta nu îi ajunge faptul că actualul Guvern are majoritatea în Parlament, şi pentru încă două sau trei procente, cât ar obţine de la PP-DD, „transformă guvernarea în băşcălie”.

Liderul democrat liberal a subliniat că îl îngrijorează faptul că din dorinţa PSD de a prelua cele două-trei procente pe care le-ar mai aduna PP-DD la alegeri, se preconizează ca Ministerul Transporturilor să-i fie dăruit lui „domnu’ Dan”, astfel încât băşcălia să meargă până la capăt.

„Mă gândesc că proiectul lui Dan Diaconescu, astfel încât băşcălia să meargă până la capăt, să fie o autostradă de la Guvern la Oltchim, iar poate aşa „prietenii” lui domnu’ Dan, cu prietenii „din afară” ai aceluiaşi domn Dan, dar mai nou cu prietenul de la Guvern, să găsească soluţia pentru salvarea Oltchim”, a declarat Ioan Balan, vicepreşedinte PDL pentru Regiunea de Nord-Est.

Vicepreşedintele PDL a mai spus că actuala guvernare, şi în mod special PSD, sunt preocupaţi mai mult de alegerile prezidenţiale din toamna acestui an, şi de cine îi va lua locul lui Victor Ponta la conducerea PSD dacă acesta va candida. „Acum văd că ceea ce ieri nu era bun deloc, dar deloc, azi este excepţional de bun şi PSD se laudă că face o alianţă cu PPDD”, a mai afirmat Balan.

Pe de altă parte, Ioan Balan a afirmat că buna guvernare în România şi creşterea nivelului de trai prezentate de PSD există doar la televiziunile apropiate premierului Victor Ponta, iar oamenii simt cum traiul se scumpeşte de la o zi la alta.

„Guvernul se bazează că va avea creştere economică pe principiul „Dă Doamne ploaie!”. Probabil că va exista din nou, pe hârtie, creştere economică, ca efect al producţiei agricole datorată ploilor şi nu unor programe care să susţină agricultura”, a mai spus Balan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava