Comenzi MOPAN Suceava

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că relansarea programului  Start-up Nation arată schimbarea de atitudine a PNL-ului, care a trecut de la contestarea și tergiversarea acestuia în trecut, la recunoașterea valorii și promovarea programului, în prezent. Ioan Stan consideră că PNL, încet, încet, ajunge să dea dreptate și să adopte soluțiile PSD în multe chestiuni de importanța majoră, precum irigațiile, plafonarea prețurilor la energie, indexarea pensiilor și a alocațiilor etc..

„În acest context trebuie de spus că peste 97% din firmele nou înființate în cele două ediții precedente ale Start-up Nation sunt în continuare în activitate și asigură zeci de mii de locuri de muncă. De asemenea, trebuie să amintim că în anii 2017 și 2018 s-au înființat 15.241 de noi firme prin Start-Up Națion, cu un total de 55.849 de noi locuri de muncă.

Relevant pentru succesul acestui program dedicat  sprijinirii inițiativei antreprenoriale este mai ales faptul că banii alocați de stat s-au întors cu prisosință la buget ca urmare a taxelor/impozitelor/contribuțiilor și activităților economice ale firmelor nou înființate”, a precizat Stan. El a arătat că prin intermediul programului Start-up Nation România, antreprenorii vor putea beneficia de granturi pentru IMM-urile înființate începând cu data de 1 ianuarie 2020, în condițiile prevăzute în procedura de implementare.

Liderul PSD Suceava a explicat că pentru aplicanții care își asumă crearea și menținerea unui singur loc de muncă prin intermediul programului: Alocație Financiară Nerambursabilă (AFN) – maximum 100.000 lei/beneficiar, sumă care poate reprezenta maximum 95% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societățile neplătitoare) aferente proiectului;

„Pentru aplicanții care își asumă crearea și menținerea a două locuri de muncă prin intermediul programului: Alocație Financiară Nerambursabilă (AFN) – maximum 200.000 lei/beneficiar, sumă care poate reprezenta maximum 95% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societățile neplătitoare) aferente proiectului”, a încheiat Ioan Stan.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava