Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, consideră că un guvern de uniune națională, cu premier Alexandru Rafila, ar fi cea mai bună soluție pentru România. Ioan Stan a arătat că pe zi ce trece este tot mai clar că România are nevoie de un guvern instalat rapid, format din oameni competenți, specialiști, care să se bucure de o largă susținere parlamentară pentru a lua toate măsurile necesare gestionării acestei pandemii, dar și relansării economice.

„Firesc ar fi fost ca și președintele Iohannis să înțeleagă acest aspect și să pună punct acestei mascarade, să nu lase ca o criză politică să se suprapună peste cele două avute deja – sanitară și economică – și să dea mandatul partidului care s-a situat pe primul loc în alegeri. Dar orgoliul domniei sale este mult mai mare decât interesul pentru problemele reale ale țării. Astfel, acesta girează bătălia pe ciolan și a temporizat desemnarea premierului pentru a da posibilitatea noului CDR să se înțeleagă”, a spus Ioan Stan. El a precizat că este foarte clar că lui Klaus Iohannis nu îi convine desemnarea premierului în persoana actualului ministru de finanțe Florin Cîțu. „Iar acest lucru nici nu e de mirare, având în vedere modul catastrofal în care acesta a gestionat finanțele tării, timp de doar un an de zile. La fel de clar este că eventuala majoritate de dreapta ar fi una extrem de fragilă și președintelui Iohannis nu îi convine nici acest lucru. Din acest motiv caută să treneze lucrurile pentru ca noul Guvern să corespundă întru totul dorințelor și ambițiilor sale. Dar asta cere timp, ori România se cere guvernată acum, nu abia atunci când președintele Iohannis își satisface pofta de putere”, a mai declarat liderul PSD Suceava. El consideră că este revoltător ca la 200 de morți de COVID pe zi, președintele să permită în continuare spectacolul grotesc al împărțirii puterii pe care partidele de dreapta nici măcar nu au câștigat-o.

„România are nevoie de un guvern instalat cât mai rapid, care să ia măsuri urgente pentru combaterea epidemiei de Covid-19, care să ia de pe acum măsurile pentru a redeschide școlile după vacanța de sărbători, care să elaboreze proiecte pentru ca atunci când se va da drumul la finanțarea europeană să le avem pregătite”, a precizat Ioan Stan, care a mai adăugat că „țara noastră nu mai are timp de prostiile lor, de jocurile lor politice. Atât românii cât și virusul nu așteaptă ca ei să-și termine bătălia pe ciolan”.

Ioan Stan: Un guvern de uniune națională, cu premier Alexandru Rafila, ar fi cea mai bună soluție pentru România, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava