Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că deși se apropie sfârșitul acestui an, guvernarea PNL nu a dublat încă alocațiile pentru copii. Ioan Stan a spus că acest lucru se întâmplă deoarece Klaus Iohannis, PNL, USR și PMP blochează dublarea acestora. „Iohannis a retrimis legea la reexaminare, iar senatorii PNL, USR și PMP au blocat dezbaterea ei, pentru a nu intra vigoare. Asta s-a întâmplat luni, când senatorii celor trei partide nu au asigurat cvorumul necesar pentru ca legea menționată să fie discutată. Așa înțeleg parlamentarii USR, PNL și PMP să lucreze pentru români: sabotând tot ce este în folosul acestora”, a precizat Ioan Stan.

El a arătat că cel mai des invocat motiv de aceștia pentru a nu crește alocațiile este acela că nu sunt bani la buget. „Adevărul este că nu au interes pentru a pune în practică respectiva lege. Acolo unde au interes, PNL-ul găsește soluții. Astfel, putem observa că au identificat resurse bugetare pentru plata anticipată a unor obligații către clientela lor de partid, Frații Micula, samsarii PNL cu titluri de proprietate, etc., dar zic că nu  au bani pentru copii”, a precizat Ioan Stan. Liderul PSD Suceava a precizat că liberalii au avut bani pentru creșterea bugetelor serviciilor secrete, dar susțin că nu au bani pentru copii, au găsit bani să reducă taxele pentru bănci și marile corporații din asigurări sau energie, dar spun mai departe că nu sunt bani pentru copii. „Au găsit bani pentru pușculița electorală, prin fondul de rezervă al premierului, dar continuă să afirme că n-au bani pentru copii. Ca să nu mai discutăm despre achizițiile la suprapreț făcute de acest Guvern pentru „binele românilor” pe perioada stării de urgență și nu numai. Pentru toate acestea s-au găsit bani, dar pentru copii țării, NU!”, a declarat Ioan Stan, care candidează pentru un nou mandat de senator.

El s-a întrebat că în condițiile în care și-au încălcat promisiunea față de copii, că nu au mărit nici pensiile conform legii „și multe alte minciuni”, cine mai poate avea încredere în această guvernare atunci când spune că anul viitor nu vor crește taxele. „Așa au mințit atunci, tot așa mint acum. Și nu doar că vor mări taxele, dar după cum ne-au învățat data trecută când au fost la putere, vor tăia și din puținul avut de români, reducând salarii, impozitând pensii, mărind TVA-ul, ș.a.m.d. Toate astea nu pentru că trebuie, ci pentru că nu sunt capabili să guverneze pentru bine românilor”, a încheiat Ioan Stan.

Ioan Stan: PNL a identificat resurse bugetare pentru plata anticipată a unor obligații către clientela lor de partid, dar zic că nu au bani pentru copii, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava