Concert pascal
MOPAN Suceava

A fost un weekend plin cu emoții pentru două dintre actrițele de la noi, Ioana Ginghină și Ana Odagiu, care au îmbrăcat rochia de mireasă și au petrecut alături de oameni dragi sufletului lor, notează click.ro.

Sâmbătă, Ioana Ginghină (46 de ani) s-a căsătorit în curtea casei cu bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze și fericirea, Cristi Pitulice. Actrița a optat pentru o rochie simplă, albă, tradițională, iar în loc de voal și-a pus o coroniță de flori pe cap, numai potrivită pentru cadrul în care a ales să facă petrecerea de nuntă și începutul de toamnă din septembrie. Imediat după ce a spus marele “Da”, devenind doamna Ginghină-Pitulice, vedeta a făcut și un video pentru comunitatea ei de care este tare mândră și le-a spus tuturor că ceremonia de nuntă a avut loc.

Ana Odagiu (37 de ani) și-a găsit fericirea în brațele lui Conrad Mericoffer (34 de ani)! Actrița s-a căsătorit civil cu acesta, pe 30 mai 2023, la un an de când și-a făcut publică relația cu actorul. În weekend, mai precis, sâmbăta aceasta, cei doi au făcut și nunta, alături de prieteni și familie și cu toții s-au distrat până dimineață în superba locație aleasă de miri, Aria TNB, potrivit sursei citate. Sora mai mică a miresei, Monica Odagiu (27 de ani), le-a cântat proaspeților căsătoriți și a încins atmosfera la petrecerea de nuntă.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ioana-ginghina-si-ana-odagiu-miresele-din-2302634.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava