Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei a participat, astăzi, la deschiderea anului universitar 2023-2024, la Universitatea Ștefan Cel Mare din Suceava. În cuvântul său, Ion Lungu a transmis mesajul municipalității pentru această instituție de învățământ superior, el precizând că din punctul său de vedere între primărie și Universitatea Suceava exista o colaborare „am putea spune perfectă”, atât la nivel general, cât și în parte cu o serie de facultăți.

„Am făcut un apel către studenți să se implice la construirea unui oraș inteligent, de tip Smart-City, un oraș ca afară”, a spus Ion Lungu. El a adăugat că primăria sprijină sportul universitar, fiind principalul finanțator al echipei de handbal masculin CSU Suceava. De asemenea, Lungu a spus că municipalitatea suceveană este principalul finanțator al  Ansamblului Artistic „Arcanul” al Universității Ștefan cel Mare.„

Primarul Sucevei a mai amintit și de faptul că începând de astăzi studenții pot circula gratuit pe mijloacele te transport public ale municipalității.

„Dragi cadre didactice universitare, dragi studenți vă doresc mult succes în noul an universitar!”, a încheiat Ion Lungu.

Ion Lungu a făcut un apel către studenții suceveni să se implice la construirea unui oraș inteligent, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava