Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, anunță că a semnat petiția prin care se solicită demararea lucrărilor la autostrada Iași-Tîrgu Mureș, cu ocazia Centenarului Marii Uniri. El a scris pe pagina sa de Facebook: „Avem obligația față de generațiile viitoare să ne batem pentru aprobarea şi realizarea acestui proiect”.

Primarul a precizat că municipalitatea suceveană va avea reprezentanți, în perioada 8-10 septembrie 2017, la evenimentul organizat pe ruta Iaşi-Tîrgu Mureş, sub sloganul „Împreună pentru A8, Iași-Tîrgu Mureș”.

În petiție se arată: „Centenarul Marii Uniri, care va fi sărbătorit la 1 decembrie 2018, trebuie să găsească Moldova într-un proces de dezvoltare economică, ce poate fi realizat doar cu ajutorul unor proiecte de infrastructură. Cel mai important dintre acestea este autostrada Ungheni-Iași-Tîrgu Mureș, proiect ce va crea o conexiune între cele trei regiuni istorice românești-Basarabia, Moldova, Transilvania- și Uniunea Europeană”.

Ion Lungu a semnat petiția prin care se solicită demararea lucrărilor la autostrada Iași-Tîrgu Mureș, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava